ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ

Nice Social Bookmark

Facebook TwitterLinkedin

whiteΑΣΠΡΗ ΖΩΝΗ :Η άσπρη ζώνη συμβολίζει την αγνότητα , την καθαρότητα., όπως αυτή του μαθητή αρχή που δεν έχει καμία προηγούμενη γνώση του Tae Kwon-Do. Το σπόρο του TAEKWON-DO που μόλις φυτέψαμε.

yellowΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ:Η Κίτρινη ζώνη συμβολίζει τον δυνατό ήλιο και την γη, από την οποία ένα φυτό βλασταίνει.

greenΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ:Σηματοδοτεί την ανάπτυξη του φυτού, καθώς οι δεξιότητες Tae Kwon-Do αρχίζουν να αναπτύσσονται.

blueΜΠΛΕ ΖΩΝΗ:Η μπλε ζώνη συμβολίζει το νερό και τον ουρανό που έρχονται πλέον να δώσουν τροφή και όλα τα αναγκαία συστατικά που χρειάζεται το δέντρο μας για να δυναμώσει και να γίνει γερό και δυνατό, καθώς η εκπαίδευση στο Tae Kwon-Do εξελίσσεται.

redΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ:Η κόκκινη ζώνη συμβολίζει τον κίνδυνο, την φωτιά, η οποία απειλεί να κάψει τα πάντα. Αυτή είναι μια περίοδος στη ζωή του μαθητή του TAEKWON-DO κατά την οποία πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός. Γιατί έχει αρκετές γνώσεις και δύναμη , τις οποίες όμως μπορεί να μη ξέρει πώς να χειριστεί σωστά.

blackΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ:Η μαύρη ζώνη συμβολίζει την δύναμη , το σεβασμό και την σοφία. Το μαύρο χρώμα είναι το πιο δυνατό από όλα τα χρώματα. Κανένα άλλο χρώμα δεν μπορεί να το αλλοιώσει ή να το αλλάξει. Ο κάτοχος της μαύρης ζώνης κατέχει πλέον την γνώση σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και μπορεί αυτά τα οποία έχει διδαχτεί να τα εφαρμόσει και να τα διδάξει με ασφάλεια. Το TAEKWON-DO όμως δεν σταματά εδώ. Αντιθέτως τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να γευτεί και να απολαύσει τους καρπούς των προσπαθειών του γιατί τώρα αρχίζει να αντιλαμβάνεται την εφαρμογή των περισσοτέρων κινήσεων. Και αν αναλογιστούμε ότι αρχικά ξεκινήσαμε με το να φυτέψουμε το σπόρο του TAEKWON-DO και να τον βοηθήσουμε να μεγαλώσει , πλέον τώρα μπορούμε να πούμε ότι το δέντρο μας μεγάλωσε , έχει γερές ρίζες , δυνάμωσε και πλέον μπορούμε να κάτσουμε στην σκιά του να ξεκουραστούμε και να αναλογιστούμε τα όσα περάσαμε , και την προσπάθεια που καταλάβαμε να φτάσουμε μέχρι εδώ ατενίζοντας τις ημέρες που θα έρθουν. Εξάλλου και στο πίσω μέρος του DO-BOK , μας ο τρόπος που είναι τυπωμένο το TAEKWON-DO, συμβολίζει το δέντρο του TAEKWON-DO.

EasyCookieInfo